Vinul Tignanello – Vinul care a Schimbat Toscana. Tignanello, produs de Antinori, una dintre cele mai vechi și respectate familii de vinificatori din Italia, a fost unul dintre pionierii mișcării Super Tuscan. Acest vin a rupt tradițiile, combinând soiuri autohtone italiene cu soiuri internaționale precum Cabernet Sauvignon, creând un stil complet nou și dinamic de […]
Papricaş de berbec
PrinteazaPapricaş de berbec din: carne de berbec, boia de ardei, ceapa, smantana, rom, cartofi, faina, oua, sare, unt.
Ingrediente:
- 1,400 kg carne dc berbec
- 1 linguriţă boia de ardei
- 3 cepe
- 3 linguri smantană
- 1 păhărel rom
- 300 g cartofi
- 2 linguri făină
- 2 ouă
- sare
- unt
Mod de preparare:
Papricaş de berbec: Carnea se spală bine, se taie bucăţi şi se sotează cu ceapa tocată, apoi se pune boiaua, sare, 1/2 lingură făină, 1/2 1 apă şi se fierbe circa 1 oră.
Cînd carnea este fiartă se pune smantană şi romul şi se mai fierb cîteva minute.
Se serveşte cu găluşte de cartofi .
Pofta buna!
Bame la Grătar cu Sos Tahini din: bame, ulei de masline, paprika afumata, sare, piper, tahini, apa, zeama de lamaie, usturoi, sare, miere. Această combinație îmbină perfect textura unică a bamelor marinate și gătite la perfecțiune pe grătar, cu cremozitatea și bogăția de gust a sosului tahini. Este un fel de mâncare ideal pentru o […]