Papricaş de berbec

Printeaza

Papricaş de berbec din: carne de berbec, boia de ardei, ceapa, smantana, rom, cartofi, faina, oua, sare, unt.

Ingrediente:

  • 1,400 kg carne dc berbec
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • 3 cepe
  • 3 linguri sman­tană
  • 1 păhărel rom
  • 300 g cartofi
  • 2 linguri făină
  • 2 ouă
  • sare
  • unt

 

Mod de preparare:

Papricaş de berbec: Carnea se spală bine, se taie bucăţi şi se sotează cu ceapa tocată, apoi se pune boiaua, sare, 1/2 lingură făină, 1/2 1 apă şi se fierbe circa 1 oră.

Cînd carnea este fiartă se pune smantană şi romul şi se mai fierb cîteva minute.

Se serveşte cu găluşte de cartofi .

 

Pofta buna!

 

 

 

Vinul Tignanello – Vinul care a Schimbat Toscana

Vinul Tignanello – Vinul care a Schimbat Toscana. Tignanello, produs de Antinori, una dintre cele mai vechi și respectate familii de vinificatori din Italia, a fost unul dintre pionierii mișcării Super Tuscan. Acest vin a rupt tradițiile, combinând soiuri autohtone italiene cu soiuri internaționale precum Cabernet Sauvignon, creând un stil complet nou și dinamic de […]

Bame la Grătar cu Sos Tahini

Bame la Grătar cu Sos Tahini din: bame, ulei de masline, paprika afumata, sare, piper, tahini, apa, zeama de lamaie, usturoi, sare, miere. Această combinație îmbină perfect textura unică a bamelor marinate și gătite la perfecțiune pe grătar, cu cremozitatea și bogăția de gust a sosului tahini. Este un fel de mâncare ideal pentru o […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.