Papricaş de crap

Printeaza

O reteta de papricas de crap din: crap, ceapa, boia, sare, ulei si bulion.

Ingrediente:Papricaş de crap

  • 1 crap de 1 kg
  • 2 cepe
  • 1/2 lingurita boia
  • sare
  • ulei
  • 2 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Cureţi crapul, îl tai bucăţi şi îl speli bine, apoi îl prăjeşti. Cureţi ceapa, o tai subţire şi o prăjeşti, iar peste ea torni bulionul subţiat şi amestecat cu boiaua. Adaugi sare şi laşi să fiarbă înăbuşit.

După ce a fiert, adaugi bucăţile de peşte în sosul format şi laşi puţin să stea peştele în sos. Serveşti papricaşul cald.

Papricaş de crap

Papricaş de crap

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.