Papricas cu pui

Printeaza

Papricas cu pui din: pui, ceapa, faina, ou, patrunjel, marar, unt, bulion, lapte.

Ingrediente:Papricas cu pui

  • un pui
  • o ceapă
  • 4 linguri făină
  • un ou
  • pătrunjel şi mărar verde
  • o lingură unt
  • o lingură bulion
  • o jumătate ceaşcă lapte

 

Mod de preparare:

Se spală şi se taie puiul în bucăţi. Se prăjesc bucăţile de pui împreună cu ceapa tocată, încet, în unt.

Se adaugă bulionul şi verdeaţa tocată. Se face un aluat moale din ou bătut amestecat cu faină şi lapte, puţin unt, sare şi se bate cu furculiţa. Se pune într-o cratiţă apă sa fiarba şi când dă în clocot se pun, cu linguriţa, găluşte din aluat.

Se lasă să fiarbă şi, când s-au ridicat deasupra, se scot cu lingura cu găuri şi se pun în cratiţa cu carne şi cu sos.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.