Papricas de cartofi cu naut
PrinteazaPapricas de cartofi cu naut din: cartofi, naut fiert, ceapa, boia dulce, sare, ulei, verdeata.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 1 cana naut fiert
- 2 cepe
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- sare
- 2 linguri ulei
- 1 legatura verdeata
Mod de preparare:
Cepele curăţate le tai mărunt şi le căleşti în ulei, în oala în care pregăteşti mâncarea. Le înăbuşi cu puţină apă fiartă, iar după 3 minu¬te adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi amesteci bine. Adaugi apoi boa¬bele de năut, boiaua de ardei şi amesteci din nou.
Torni apoi apă clocotită, cât să acopere legumele şi laşi să fiarbă împreună 20 de minute. La final adaugi sarea şi uleiul. Când serveşti papricaşul, presari în fiecare farfurie verdeaţa tocată mărunt.
Pofta buna!