Papricas de iepure

Printeaza

Papricas de iepure 

Ingrediente:Papricas de iepure

  • 1 iepure
  • 1 lingură untură
  • 3 cepe mari
  • 100 g slănină
  • 2 ceşti zeamă de carne
  • 1 linguriţă boia
  • 1 lingură bulion
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte iepurele, se taie bucăţi, se pune la marinat. Se prăjeşte uşor într-o tigaie, în untură, ceapa tăiată felii şi slănina fiartă, tăiată în bucăţele de 1 cm.

Se scurge bine iepurele din marinată, se pun bucăţile în cratiţă, se lasă să se rumenească. Se adaugă apoi câte puţină apă sau zeamă de carne, o linguriţă de boia de ardei şi o lingură de bulion, subţiate cu zeama de la marinată, trecută prin sită.

Se potriveşte gustul sărat. Se lasă să fiarbă o oră şi jumătate până ce carnea devine fragedă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.