Papricas de porc
PrinteazaPapricas de porc din: carne de porc, ceapa, ulei, bulion boia, faina, ciuperci, ardei gras.
- 750 g carne de porc
- 700 g ceapă
- 200 g ulei
- 50 g bulion
- boia
- 50 g făină
- 800 g ciuperci proaspete
- 200 g ardei gras
- 150 g morcovi
- 300 g smântână
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se taie carnea cubuleţe, se sărează, se prăjeşte şi se scoate pe platou. în uleiul rămas, se călesc ceapa, ardeii şi morcovii tăiaţi julien.
Se adaugă făina şi se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă. Se fierbe 30 de minute şi se adaugă ciupercile tăiate julien şi opărite.
Se fierbe 10 minute, se adaugă carnea şi se mai fierbe 30 de minute. Se adaugă sare şi piper, iar la sfârşit – smântână.
Poftă bună!