Papricas de pui

Printeaza

Papricas de pui 

Ingrediente:Papricas de pui

  • 2 pui mijlocii
  • 2 cepe
  • 1 lingură untură
  • 1 linguriţă făină
  • 1 linguriţă boia de ardei

 

 

Mod de preparare:

Se taie puiul bucăţi, se rumeneşte într-o tigaie cu puţină untură. Se prăjeşte separat în untură ceapa rasă, se adaugă făina şi o linguriţă de paprica sau boia de ardei.

Se stinge cu o ceaşcă de apă. Se face un sos potrivit de gros, în care se aşază bucăţile rumenite de pui.

Se dă la cuptor o jumătate de oră. Se serveşte cu găluşte de făină .

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place sa mananc papricas. Eu il fac putin picant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.