Papricas din carne de miel

Printeaza

Papricas din carne de miel din: carne de miel, pasta de rosii, boia iute, ulei, ceapa, sare, piper, cimbru, smantana, patrunjel, faina, oua, unt.

Ingrediente:Papricas din carne de miel

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1/2 linguriţă boia de ardei iute
  • 150 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 g smântână
  • pătrunjel verde

Pentru găluşte:

  • 4 linguri făină
  • 2 ouă
  • 50 g unt sau untură
  • 2 linguri apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi mici, săraţi-le şi înăbuşiţi-le în ulei. Când carnea este sotată bine, puneţi ceapa tocată, făina, boiaua, bulionul, cimbrul, piperul şi stingeţi cu supă sau cu apă.

Când carnea este aproape pătrunsă, adăugaţi găluştele şi lăsaţi să mai fiarbă 20 de minute

Preparatul se decoreaza cu smântână şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.