Papricas din carne de oaie

Printeaza

Papricas din carne de oaie din: carne de oaie, ceapa, untdelemn, boia.

Ingrediente:Papricas din carne de oaie

  • 500 g carne de oaie
  • 4-5 cepe
  • untdelennn
  • puţină boia roşie de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Se pun într-o cratiţă untdelemnul şi cepele tăiate felii subţiri ca să se înmoaie. Se adaugă boia de ardei, bucăţele de came, apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit până când carnea este fiartă şi sosul a scăzut.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.