Papricas din pulpe de pui
PrinteazaPapricas din pulpe de pui din: pulpe de pui, ceapa, bulion, mustar, oua, faina, sare, piper, boia, ulei.
- 3-4 pulpe de pui
- 1 ceapă
- 15 g bulion
- 10 g muştar
- 4 ouă
- 15 linguri făină
- sare
- piper
- boia
- 20 ml ulei
Mod de preparare:
Toci mărunt ceapa. Pui ulei (de preferinţă de măsline) într-un vas şi căleşti ceapa câteva minute. Adaugi pulpele de pui, le acoperi cu apă şi laşi să fiarbă. Când carnea este aproape fiartă, prepari găluştele.
Amesteci ouăle şi adaugi treptat făină, până se formează o compoziţie de consistenţa smântânii. Pui cu lingura găluşte, în vasul cu pulpe. Condimentezi după gust, cu sare, boia şi piper, adaugi apă dacă mai trebuie, pui bulionul şi muştarul, apoi laşi să mai fiarbă 10 minute, la foc mediu.
Pofta buna!