Papricas din pulpe de pui

Printeaza

Papricas din pulpe de pui din: pulpe de pui, ceapa, bulion, mustar, oua, faina, sare, piper, boia, ulei.

Ingrediente:Papricas din pulpe de pui

  • 3-4 pulpe de pui
  • 1 ceapă
  • 15 g bulion
  • 10 g muştar
  • 4 ouă
  • 15 linguri făină
  • sare
  • piper
  • boia
  • 20 ml ulei

 

Mod de preparare:

Toci mărunt ceapa. Pui ulei (de preferinţă de măsline) într-un vas şi căleşti ceapa câteva minute. Adaugi pulpele de pui, le acoperi cu apă şi laşi să fiarbă. Când carnea este aproape fiartă, prepari găluştele.

Amesteci ouăle şi adaugi treptat făină, până se formează o compoziţie de consistenţa smântânii. Pui cu lingura găluşte, în vasul cu pulpe. Condimentezi după gust, cu sare, boia şi piper, adaugi apă dacă mai trebuie, pui bulionul şi muştarul, apoi laşi să mai fiarbă 10 minute, la foc mediu.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.