Papricas gustos de pui
PrinteazaPapricas gustos de pui din: pui, ulei, ceapa, slanina, supa de pui, boia dulce, bulion si condimente.
- 1 pui
- 1 lingura ulei
- 3 cepe mari
- 100 g slanina
- 2 cesti supa de pui
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingura bulion
- condimente
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite. Tocaţi ceapa mărunt şi prăjiţi-o uşor în ulei, împreună cu slănina tăiată în bucăţele. După 4-5 minute, puneţi bucăţile de carne şi prăjiţi-le la foc mic 15 minute.
Puneţi apoi supa de pui, boiaua de ardei, bulionul, condimente, după gust. Lăsaţi să fiarbă la foc mic, până când sosul se îngroaşă şi carnea este bine pătrunsă.
Pofta buna!