Parf de legume cu muschiulet de porc
PrinteazaParf de legume cu muschiulet de porc din: muschi de porc, conopida, mazare, porumb, rosii, morcov, ceapa, ardei, ulei, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 kg muşchi de porc
- 1 conopidă
- 200 g mazăre
- 100 g porumb
- 300 g roşii
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 ardei capia roşu
- 100 ml ulei de măsline
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare Parf de legume cu muschiulet de porc:
Se pune la fiert mazărea cu porumbul şi morcovul tăiat cubuleţe. Separat se fierbe conopida desfăcută în bucheţele şi se lasă să se scurgă.
Se taie mărunt ceapa şi ardeiul şi se călesc în ulei. Se adaugă roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, conopida, mazărea, porumbul şi morcovul scurse.
Muşchiuleţul de porc se taie bucăţi de 4-5 cm, se prăjeşte şi se adaugă în vasul cu legumele. Se toarnă 500 ml apă şi se lasă să fiarbă 20-25 min.
Se potriveşte de sare şi se serveşte cu pătrunjel tocat.
Pofta buna!