Parf de legume cu muschiulet de porc

Printeaza

Parf de legume cu muschiulet de porc din: muschi de porc, conopida, mazare, porumb, rosii, morcov, ceapa, ardei, ulei, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi de porc
  • 1 conopidă
  • 200 g mazăre
  • 100 g porumb
  • 300 g roşii
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia roşu
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare Parf de legume cu muschiulet de porc:

Se pune la fiert mazărea cu porumbul şi morcovul tăiat cubuleţe. Separat se fierbe conopida desfăcută în bucheţele şi se lasă să se scurgă.

Se taie mărunt ceapa şi ardeiul şi se călesc în ulei. Se adaugă roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, conopida, mazărea, porumbul şi morcovul scurse.

Muşchiuleţul de porc se taie bucăţi de 4-5 cm, se prăjeşte şi se adaugă în vasul cu legumele. Se toarnă 500 ml apă şi se lasă să fiarbă 20-25 min.

Se potriveşte de sare şi se serveşte cu pătrunjel tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.