Parfait de piersici

Printeaza

Parfait de piersici din: piersici, capsuni, afine, cocos, scortisoara, vanilie, nuci.

Ingrediente:Parfait de piersici

  • o ceaşcă de piersici, cojite şi mărunţite
  • o jumătate de ceaşcă de căpşuni, feliate
  • două ceşti de afine
  • o ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
  • două linguriţe de scorţişoară
  • o linguriţă de vanilie
  • o ceaşcă din reţeta granola sau bucăţele de pecan ori nuci
  • un sfert de ceaşcă de flugi de nucă de cocos deshidratată

 

Mod de preparare:

Stropiţi feliile de piersici şi căpşuni cu suc de lămâie şi puneţi-le deoparte.

Puneţi o ceaşcă şi jumătate de afine şi miezul de nucă de cocos într-un vas şi amestecaţi-le, pentru a obţine o cremă. Adăugaţi scorţişoara şi vanilia. Amestecaţi-le până se, omogenizează.

In două pahare înalte, transparente, turnaţi un strat subţire din crema de afine. Acoperiţi-l cu un strat subţire de granola.

Puneţi un strat de piersici şi căpşuni peste granola.

Turnaţi un al doilea strat de eternă peste fructe. Acoperiţi-l cu încă un strat de granola, alte câteva bucăţi de fructe, iar peste toate presăraţi subţire cremă.

Garnisiţi cu afinele rămase şi fulgii de nucă de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.