Parfait de vanilie

Printeaza

Parfait de vanilie din: galbenusuri, zahar, unt, lapte, esenta de vanilie, ciocolata, zmeura, frisca.

Ingrediente:

  • 4 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 50 ml lapte
  • esenta de vanilie

pentru ornat:

  • 300 g ciocolata
  • 300 g zmeura
  • frisca

 

Mod de preparare:

Frecam gălbenuşurile cu zahărul şi esenţa de vanilie.

Adăugăm laptele şi fierbem 10 minute pe baie de abur, amestecând încontinuu.

După ce s-a răcit puţin, adăugăm untul moale puţin câte puţin şi frecăm energic.

In crema obţinută punem ciocolată rasă şi zmeură.

Amestecăm uşor şi punem în cupe. Ornăm cu frişcă, ciocolată rasă şi zmeură.

 

Parfait de vanilie

Parfait_de_vanilie

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.