Parfe de cacao cu oua de prepelita

Printeaza

Parfe de cacao cu oua de prepelita din: oua de prepelita, lapte, zahar, vanilie, cacao, frisca, sare.

Ingrediente:

  • 3 gălbenuşuri de ou de prepeliţă
  • 150 ml lapte
  • 25 g zahăr
  • 1/2 baton vanilie
  • 20 g cacao
  • 150 g frişcă
  • sare

 

Mod de preparare:

Baţi bine gălbenuşurile cu zahă­rul şi cu un praf de sare. Adaugi apoi laptele în care ai pus bato­nul vanilat.

Pui compoziţia pe foc mic şi amesteci continuu, până se îngroaşă compoziţia ca o cre­mă.

Laşi apoi să se răcească, după care încorporezi cacaua şi frişca. Pui compoziţia în forme de îngheţata şi o dai la congelator.

Pentru servit, scoţi formele din congelator înainte de a fi prea tare îngheţate.

 

Parfe de cacao cu oua de prepelita

Parfe de cacao cu oua de prepelita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.