Parfe de cacao cu oua de prepelita
PrinteazaParfe de cacao cu oua de prepelita din: oua de prepelita, lapte, zahar, vanilie, cacao, frisca, sare.
Ingrediente:
- 3 gălbenuşuri de ou de prepeliţă
- 150 ml lapte
- 25 g zahăr
- 1/2 baton vanilie
- 20 g cacao
- 150 g frişcă
- sare
Mod de preparare:
Baţi bine gălbenuşurile cu zahărul şi cu un praf de sare. Adaugi apoi laptele în care ai pus batonul vanilat.
Pui compoziţia pe foc mic şi amesteci continuu, până se îngroaşă compoziţia ca o cremă.
Laşi apoi să se răcească, după care încorporezi cacaua şi frişca. Pui compoziţia în forme de îngheţata şi o dai la congelator.
Pentru servit, scoţi formele din congelator înainte de a fi prea tare îngheţate.
Parfe de cacao cu oua de prepelita
Pofta buna!