Parfe de vanilie cu sos de fructe de padure

Printeaza

Parfe de vanilie cu sos de fructe de padure din: oua, zahar, vanilie, frisca, fructe de padure, fulgi de porumb sau ovaz.

Ingrediente:Parfe_de_vanilie_cu_sos_de_fructe_de_padure

  • 2 ouă
  • 9 linguri zahăr
  • 1 păstaie vanilie
  • 250 ml friscă

Pentru servit:

  • sos de fructe de pădure
  • fructe de pădure
  • fulgi de porumb sau ovăz

 

Mod de preparare:

Gălbenusurile se freacă bine cu 8 linguri de zahăr, până ce se obtine o cremă omogenă. Albusurile se bat cu zahărul rămas si se adaugă în compozitie.

Se bate frisca si se adaugă, apoi semintele păstăii de vanilie. Se toarnă frisca în compozitia de ouă si se dă la congelator pentru 2 ore.

Se serveste în cupe cu sos de fructe de pădure, fulgi de porumb sau de ovăz si fructe proaspete.

Parfe de vanilie cu sos de fructe de padure

Parfe_de_vanilie_cu_sos_de_fructe_de_padure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.