Parfe de zmeură cu bezele

Printeaza

Parfe de zmeura cu bezele din: albusuri, zmeura, zahar, frisca, bezele si biscuiti glazurati.

Ingrediente:

  • 6 albusuri
  • 1 cana zmeura
  • 300 g zahar
  • 500 ml frisca lichida
  • 5-6 bezele
  • cativa biscuiti glazurati si tigarete pentru decor

 

Mod de preparare:

Dacă foloseşti zmeură congelată, o laşi să se dezgheţe, apoi o scurgi bine.

Dacă zmeura este proaspătă, o pui într-o strecurătoare, o treci printr-un jet de apă rece, apoi o laşi să se scurgă şi o cureţi de codiţe.

Mixezi frişca rece, pe care ai păstrat-o în frigider timp de 3 ore. într-un alt bol, baţi albuşurile cu zahărul, până obţii o spumă tare. încorporezi în frişcă zmeura, bezelele sfărâmate şi spuma de albuşuri, amestecând de jos în sus.

Tapetezi cu celofan un vas de plastic.

Torni compoziţia şi o dai la congelator pentru 4 ore.

Serveşti parfeul în cupe de îngheţată, decorat cu biscuiţi glazuraţi şi ţigarete.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.