Bulgur cu peste in crusta si sos de rosii din: file de peste, bulgur, apa, fulgi de migdale, sos de rosii, usturoi, frunze de busuioc, ulei de masline, sare, piper. În căutarea unei rețete sănătoase, delicioase și ușor de preparat pentru cină? Bulgurul cu pește și sos de roșii cu busuioc și usturoi este alegerea […]
Parfeu de căpşuni
PrinteazaParfeu de căpşuni
Ingrediente:
- 350 g căpşuni
- 2 ouă
- 150 g zahăr
- 1 praf vanilie
- 350 g frişcă bătută
Mod de preparare:
Parfeu de căpşuni: Ouăle cu zahărul şi cu vanilia se bat cu telul (la bain-marie). Cînd s-au răcit, se amestecă cu căpşunile (bine spălate, stoarse puţin şi date prin sită fină) şi cu frişca bătută spumă.
pune într-o formă şi se dă la frigider 8-10 ore.
Se răstoarnă pe un platou şi se garniseşte cu cîteva căpşuni frumoase şi cu zahăr
Pofta buna!
Rețetă delicioasă de Bezele cu Nucă de Cocos
Rețetă delicioasă de Bezele cu Nucă de Cocos din: albusuri de ou, zahar, nuca de cocos, esenta de vanilie, sare. Dacă ești în căutarea unei gustări dulci, crocante și cu un aertropical, atunci această rețetă de bezele cu nucă de cocos este exact ceea ce ai nevoie! Am incorporat nucă de cocos rasă în amestecul […]