Parfeu de căpşuni

Printeaza

Parfeu de căpşuni

Ingrediente:

  • 350 g căpşuni
  • 2 ouă
  • 150 g zahăr
  • 1 praf vanilie
  • 350 g frişcă bătută

 

Mod de preparare:

Parfeu de căpşuni: Ouăle cu zahărul şi cu vanilia se bat cu telul (la bain-marie). Cînd s-au răcit, se amestecă cu căpşunile (bine spălate, stoarse puţin şi date prin sită fină) şi cu frişca bătută spumă.

pune într-o formă şi se dă la frigider 8-10 ore.

Se răstoarnă pe un platou şi se garniseşte cu cîteva căpşuni frumoase şi cu zahăr

 

Pofta buna!

 

 

 

Bulgur cu Peste in Crusta si Sos de Rosii

Bulgur cu peste in crusta si sos de rosii din: file de peste, bulgur, apa, fulgi de migdale, sos de rosii, usturoi, frunze de busuioc, ulei de masline, sare, piper. În căutarea unei rețete sănătoase, delicioase și ușor de preparat pentru cină? Bulgurul cu pește și sos de roșii cu busuioc și usturoi este alegerea […]

Rețetă delicioasă de Bezele cu Nucă de Cocos

Rețetă delicioasă de Bezele cu Nucă de Cocos din: albusuri de ou, zahar, nuca de cocos, esenta de vanilie, sare. Dacă ești în căutarea unei gustări dulci, crocante și cu un aertropical, atunci această rețetă de bezele cu nucă de cocos este exact ceea ce ai nevoie! Am incorporat nucă de cocos rasă în amestecul […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.