Parfeu de căpşuni

Printeaza

Parfeu de căpşuni

Ingrediente:Parfeu de căpşuni

  • 350 g căpşuni
  • 2 ouă
  • 150 g zahăr
  • 1 praf vanilie
  • 350 g frişcă bătută

 

Mod de preparare:

Ouăle cu zahărul şi cu vanilia se bat cu telul (la bain-marie). Cînd s-au răcit, se amestecă cu căpşunile (bine spălate, stoarse puţin şi date prin sită fină) şi cu frişca bătută spumă.

Se pune într-o formă şi se dă la frigider 8-10 ore.

Se răstoarnă pe un platou şi se garniseşte cu cîteva căpşuni frumoase şi cu zahăr

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.