Parfeu de zmeură

Printeaza

Parfeu de zmeură

Ingrediente:

  • 400 g zmeură
  • 2 ouă
  • 150 g zahăr
  • vanilie
  • 350 g frişcă

 

Mod de preparare:

Parfeu de zmeură: Ouăle cu zahărul se bat cu telul (la bain-marie) şi cînd s-au răcit, se amestecă cu zmeură bine spălată, scursă, dată prin sită, cu vanilia şi cu frişca bătută spumă.

Se pune într-o formă de parfeu şi se bagă la frigider 8-10 ore.

Se garniseşte cu zahăr file (beteală de zahăr), şi cu boabe de zmeură.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.