Rețetă de Parjoale Moldovenești – Cum să prepari parjoale delicioase din: carne de porc, carne de vita, ceapa, usturoi, oua, pesmet, patrunjel, sare, ulei. Parjoalele sunt un fel tradițional de mâncare din bucătăria moldovenească, cunoscute pentru gustul lor delicios și textura suculentă. Aceste chiftele sunt făcute din carne de porc și vită tocată, amestecată cu […]
Parjoale apetisante
PrinteazaParjoale apetisante din: carne tocata, ardei gras, morcov, ceapa, boabe de mazare, usturoi, paine, oua, cimbru, sare si piper.
- 400 g carne tocata (de vita, porc sau de pui)
- 1 ardei gras rosu
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 linguri boabe de mazare
- 2 catei de usturoi
- 2 felii de paine
- 2 oua
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se amesteca tocatura cu ardeiul gras si ceapa, taiate foarte marunt, cu morcovul trecut pe razatoare cu ochiuri mici, boabele de mazare, cateii de usturoi zdrobiti, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, cele doua oua batute usor, cimbru, sare si piper, dupa gust.
Din compozitia obtinuta se modeleaza parjoale mari, care se prajesc in ulei bine incins si se servesc calde.
Parjoale apetisante
Pofta buna!
poate iti place si:
Rețetă de Parjoale Moldovenești – Cum să prepari parjoale delicioase
Parjoale din ficat de porc
Parjoale din ficat de porc din: ficat de porc, ou, cartof, faina, verdeata, sare, piper. Ingredinte: 1/2 kg. ficat de porc 1 ou un cartof crud faina verdeata piper sare Mod de preparare Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia […]
Pofta buna!