Parjoale apetisante

Printeaza

Parjoale apetisante din: carne tocata, ardei gras, morcov, ceapa, boabe de mazare, usturoi, paine, oua, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g carne tocata (de vita, porc sau de pui)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri boabe de mazare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca tocatura cu ardeiul gras si ceapa, taiate foarte marunt, cu morcovul trecut pe razatoare cu ochiuri mici, boabele de mazare, cateii de usturoi zdrobiti, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, cele doua oua batute usor, cimbru, sare si piper, dupa gust.

Din compozitia obtinuta se modeleaza parjoale mari, care se prajesc in ulei bine incins si se servesc calde.

Parjoale apetisante

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Rețetă de Parjoale Moldovenești – Cum să prepari parjoale delicioase

Rețetă de Parjoale Moldovenești – Cum să prepari parjoale delicioase din: carne de porc, carne de vita, ceapa, usturoi, oua, pesmet, patrunjel, sare, ulei. Parjoalele sunt un fel tradițional de mâncare din bucătăria moldovenească, cunoscute pentru gustul lor delicios și textura suculentă. Aceste chiftele sunt făcute din carne de porc și vită tocată, amestecată cu […]

 

retete

Parjoale din ficat de porc

Parjoale din ficat de porc din: ficat de porc, ou, cartof, faina, verdeata, sare, piper. Ingredinte: 1/2 kg. ficat de porc 1 ou un cartof crud faina verdeata piper sare     Mod de preparare Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.