Parjoale de cartofi

Printeaza

Parjoale de cartofi din: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, usturoi, sare si untdelemn.

Ingrediente:

  • un castron de cartofi fierţi
  • 2-3 morcovi
  • o ceapă
  • o rădăcină de pătrunjel
  • 2-3 căţei de usturoi sau 2-3 fire de usturoi verde
  • sare
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

Parjoale de cartofi: La un castron de cartofi fierţi, zdrobiţi, se pune o mână de mor­cov ras, o mână de zarzavat (ceapă, pătrunjel) tocat foarte mărunt şi se prăjesc împreună.

adaugă usturoiul (reţeta iese mai gustoasă cu usturoi verde) şi se „rotunjeşte” compoziţia cu făină.

Ştim că nu o să se mai desfacă la prăjit atunci când nu se mai ia de pe mână.

modelează pârjoluţele şi se prăjesc în tuci, în untdelemn încins.

 

Poftă bună!

 

 

 

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente.   Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust   Mod de preparare: Spălați […]

Conopidă Delicioasă la Cuptor

Conopidă Delicioasă la Cuptor din: conopida, ulei de masline, usturoi, boia dulce, turmeric, sare, piper, branza, patrunjel.   Ingrediente: 1 conopidă medie, spălată și tăiată în buchețele 3 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 linguriță de boia dulce 1/2 linguriță de turmeric Sare și piper după gust 50g de […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • parjoale din cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.