Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust Mod de preparare: Spălați […]
Parjoale de cartofi
PrinteazaParjoale de cartofi din: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, usturoi, sare si untdelemn.
Ingrediente:
- un castron de cartofi fierţi
- 2-3 morcovi
- o ceapă
- o rădăcină de pătrunjel
- 2-3 căţei de usturoi sau 2-3 fire de usturoi verde
- sare
- untdelemn
Mod de preparare:
Parjoale de cartofi: La un castron de cartofi fierţi, zdrobiţi, se pune o mână de morcov ras, o mână de zarzavat (ceapă, pătrunjel) tocat foarte mărunt şi se prăjesc împreună.
adaugă usturoiul (reţeta iese mai gustoasă cu usturoi verde) şi se „rotunjeşte” compoziţia cu făină.
Ştim că nu o să se mai desfacă la prăjit atunci când nu se mai ia de pe mână.
modelează pârjoluţele şi se prăjesc în tuci, în untdelemn încins.
Poftă bună!
Conopidă Delicioasă la Cuptor din: conopida, ulei de masline, usturoi, boia dulce, turmeric, sare, piper, branza, patrunjel. Ingrediente: 1 conopidă medie, spălată și tăiată în buchețele 3 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 linguriță de boia dulce 1/2 linguriță de turmeric Sare și piper după gust 50g de […]
Incoming search terms:
- parjoale din cartofi