Parjoale din cartofi cu pesmet din: cartofi, ceapa, usturoi, margarina, marar, patrunjel, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 ceapă 3 căţei de usturoi pătrunjel mărar 200 g pesmet 70 g margarină sare piper Mod de preparare: Se spală cartofii şi se pun la fiert cu tot cu coajă. După ce au fiert, […]
Parjoale de conopida cu marar
PrinteazaParjoale de conopida cu marar din: conopida, pâine, mărar, lapte, ceapa, ulei, oua, pesmet, sare, piper.
- 1 conopida
- 2-3 felii pâine
- 1 legătură mărar
- 100 ml lapte
- 2 cepe
- ulei
- 2 ouă
- pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureti şi speli conopida. O rupi în bucheţele şi o pui la fiert în apa cu sare, în care adaugi şi puţin lapte.
Când e gata, scurgi şi pasezi cu furculiţa.
Feliile de pâine le înmoi în lapte, le storci şi le fărâmiţezi cu mâna deasupra piureului de conopidă.
Pui ceapa tăiată mărunt peste conopidă. Adaugi ouăle bătute, verdeaţa tăiată fin şi amesteci.
Pui sare şi piper după gust şi puţin pesmet, în cazul în care compoziţia e moale.
Pârjoalele, le dai prin pesmet si le prăjeşti în ulei. Le scoţi pe un prosop de hârtie aborbant şi le serveşti.
Parjoale de conopida cu marar
Pofta buna!
poate iti place si:
Parjoale din cartofi cu pesmet
Pofta buna!