Parjoale cu garnitura de legume si vin rose din: carne de vita, franzela, ceapa, pesmet, marar, patrunjel, sare, piper, cartofi, ulei. Ingrediente: 1/2 kg carne de vită 1 ou 1 felie de franzelă 1 ceapă, pesmet mărar şi pătrunjel sare piper măcinat 2 cartofi fierţi 1 cană cu ulei Mod de preparare: Curăţaţi de […]
Parjoale cu mei
PrinteazaParjoale cu mei din: ceapa, ulei, mei, nuci, usturoi, tofu, sos de soia, ulei, faina, sare.
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 2 căni de mei
- 1/2 cană nuci măcinate
- 2 căţei de usturoi zdrobiţi
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 1 cană tofu zdrobit
- 2 linguri pătrunjel verde
- 1 lingură sos de soia
- 2 linguri ulei
- 2 linguri făină de ovăz
- sare
Mod de preparare:
Se căleşte 1 ceapă tocată, în puţină apă şi 2 linguri ulei.
Se amestecă împreună cu 2 căni de mei, 1/2 cană nuci măcinate, 2 căţei de usturoi zdrobiţi, 1 ceapă tăiată mărunt, 1 cană tofu zdrobit, 2 linguri pătrunjel verde, 1 lingură sos de soia, 2 linguri ulei, 2 linguri făină de ovăz, sare şi se formează pârjoale care se coc la cuptor, pe ambele părţi.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Retete gustoase: Parjoale de varza
Parjoale de varza din: varza, oua, chifla, pesmet, untdelemn, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g varză 2 ouă o chiflă înmuiată în lapte 8 linguri pesmet fin 200 ml untdelemn sau untură sare piper măcinat mărar Mod de preparare: Varza se fierbe în apă sărată, se scurge bine de zeamă şi se taie foarte […]
Pofta buna!