Parjoale de praz

Printeaza

Parjoale de praz, cartofi, faina, ulei, cascaval de post, sare si piper.

Ingrediente:

  • 600 g praz
  • 600 g cartofi
  • 100 g făina
  • 150 g ulei
  • 60-100 g caşcaval de post
  • sare
  • piper după gust

 

 

Mod de preparare:

Parjoale de praz: Cureţi pra­zul, îl speli şi îl tai în bucăţi nu prea mari şi îl pui la fiert în apă cu sare.

Fierbi cartofii în coajă, apoi îi cureţi şi îi dai prin maşina de tocat împreună cu pra­zul fiert.

Adaugi în pasta obţinută făină, sare, piper şi caş­cavalul de post ras.

Faci pârjoale cu mâna, le treci prin făină şi le prăjeşti pe ambele părţi în ulei bine încins.

Le serveşti cu diver­se salate.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.