Parjoale de varză
PrinteazaParjoale de varză din: varza, paine, lapte, ulei, oua, marar, patrunjel, smantana, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 varză de 1 kg
- 1 felie de pâine
- 50 ml lapte
- 100 ml ulei
- 3 ouă
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 2-3 linguri smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Parjoale de varză: Cureţi varza, o speli şi o opăreşti împreună cu verdeaţa în apă cu sare, după care o scurgi şi o tai fideluţă sau o dai prin maşina de tocat, iar verdeaţa o tai mărunt.
O amesteci apoi cu ouăle, miezul de pâine înmuiat în lapte şi stors bine şi potriveşti sare şi piper.
Faci pârjoale pe care le prăjeşti în ulei încins şi când sunt gata le serveşti cu smântână sau sos de roşii.
Poftă bună!
Nu ma dau pe spate parjoalele de varza.