Parjoale de varză

Printeaza

Parjoale de varză din: varza, paine, lapte, ulei, oua, marar, patrunjel, smantana, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 varză de 1 kg
  • 1 felie de pâine
  • 50 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 3 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 lin­guri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Parjoale de varză: Cureţi varza, o speli şi o opăreşti împreună cu verdeaţa în apă cu sare, după care o scurgi şi o tai fideluţă sau o dai prin maşina de tocat, iar verdeaţa o tai mărunt.

O amesteci apoi cu ouăle, miezul de pâine înmuiat în lapte şi stors bine şi potriveşti sare şi piper.

Faci pârjoale pe care le prăjeşti în ulei încins şi când sunt gata le serveşti cu smântână sau sos de roşii.

 

 

Poftă bună!

 

 

1 comentariu

  1. Nu ma dau pe spate parjoalele de varza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.