Parjoale moldovenesti – gustoase si aromate din: carne tocata de vita, carne tocata deporc, ceapa, usturoi, cartofi, paine alba, lapte, oua, sare, piper, marar, patrunjel, pesmet, malai, faina. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de porc 2 cepe de mărime medie 4-5 căței de usturoi 2 cartofi 3-4 felii de […]
Parjoale de vita
PrinteazaParjoale de vita din: carne tocata de vita, morcov, ceapa, usturoi, pesmet, cimbru, ou, faina, piper, ulei si sare.
Ingrediente:
- 500 g carne tocata de vita
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura cu pesmet
- 1 lingurita cu cimbru
- 1 ou
- faina
- piper
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Dă morcovul pe răzătoarea mică. Procedează la fel cu ceapa.
Amestecă totul cu carnea tocată, usturoiul pisat mărunt, pesmetul, cimbrul, oul şi un praf de sare şi piper.
Din această pastă, modelează pârjoale şi tre- ce-le prin făină.
Intr-o tigaie, încinge mai mult ulei şi prăjeşte-le pe ambele părţi, până ce se rumenesc, apoi scoate-le pe un şervet de hârtie. Serveste-le cu salată verde si roşii.
Parjoale de vita
Pofta buna!
Parjoale din ficat de porc din: ficat de porc, ou, cartof, faina, verdeata, sare, piper. Ingredinte: 1/2 kg. ficat de porc 1 ou un cartof crud faina verdeata piper sare Mod de preparare Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia […]
Trebuie sa incerc si eu parjoalele astea