Parjoale de vita

Printeaza

Parjoale de vita din: carne tocata de vita, morcov, ceapa, usturoi, pesmet, cimbru, ou, faina, piper, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura cu pesmet
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 1 ou
  • faina
  • piper
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Dă morcovul pe răzătoarea mică. Procedează la fel cu ceapa.

Amestecă totul cu carnea tocată, usturoiul pisat mărunt, pesmetul, cimbrul, oul şi un praf de sare şi piper.

Din această pastă, modelează pârjoale şi tre- ce-le prin făină.

Intr-o tigaie, încinge mai mult ulei şi prăjeşte-le pe ambele părţi, până ce se rumenesc, apoi scoate-le pe un şervet de hârtie. Serveste-le cu salată verde si roşii.

 

Parjoale de vita

Parjoale_de_vita

Pofta buna!

 

 

 

 

Parjoale moldovenesti – gustoase si aromate

Parjoale moldovenesti – gustoase si aromate din: carne tocata de vita, carne tocata deporc, ceapa, usturoi, cartofi, paine alba, lapte, oua, sare, piper, marar, patrunjel, pesmet, malai, faina. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de porc 2 cepe de mărime medie 4-5 căței de usturoi 2 cartofi 3-4 felii de […]

Parjoale din ficat de porc

Parjoale din ficat de porc din: ficat de porc, ou, cartof, faina, verdeata, sare, piper. Ingredinte: 1/2 kg. ficat de porc 1 ou un cartof crud faina verdeata piper sare     Mod de preparare Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Trebuie sa incerc si eu parjoalele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.