Parmezan din seminte de pin

Printeaza

Parmezan din seminte de pin

Ingrediente:

  • 200g seminte de pin, inmuiate timp de o ora in apa rece, apoi scurse
  • 1/2 cana apa plata
  • 1/4 cana zeama de lamaie
  • 2 lingura fulgi de drojdie
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Parmezan din seminte de pin: Mixati intr-un blender toate ingredientele pana rezulta o compozitie omogena. Decupati cateva foi de copt dupa marimea tavilor aparatului de deshidratat.

Turnati compozitie si nivelati-o cu o spatula in strat foarte subtire. Deshidratati timp de mai multe ore pana cand parmesanul prinde consistenta si devine crocant.

Pastrati in cutii bine inchise, in frigider, timp de o saptamana.
Se poate servi  cu salata spanac, rucola, morcovi, salata verde, rosii si avocado.

Am asezonat totul cu ulei de masline, sare si otet balsamic.

Poate fi folosit in orice tip de salata ori ca inlocuitor de parmezan pe paste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.