Pasare cu mazare verde

Printeaza

Pasare cu mazare verde din: carne de pasare, mazare verde, bulion, ceapa, ulei, marar, sare.

Ingrediente:Pasare cu mazare verde

  • 1 kg carne de pasăre
  • 1 kg mazăre verde (boabe)
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceapă
  • 3 linguri ulei (sau unt)
  • 1 legătură mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă, se spală şi se taie în bucăţele mai mici. Ceapa se taie mărunt şi se pune la prăjit întro tigaie cu ulei şi o lingură de apă (sau supă). Când ceapa s-a înmuiat, se adaugă carnea, mazărea aleasă şi spălată, apoi se sărează şi se completează cu 1 cană apă sau supă.

Se amestecă bine şi se pune la fiert la foc moderat.

Când carnea şi mazărea au fiert, se adaugă bulionul şi se mai dă în fiert 5 minute. In final se adaugă mărarul tocat şi mâncarea poate fi servită caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.