Pasare cu sos alb

Printeaza

Pasare cu sos alb

Ingrediente:Pasare cu sos alb

  • gaină
  • sos alb
  • sare
  • aspic
  • legume

 

Mod de preparare:

Se ia o găină, se curăţă, se spală, şi se leagă în aşa fel ca să-şi păstreze forma, apoi se pune la fiert în apă cu sare.

După ce este gata se scoate din zeamă se lasă să se răcească, şi se pune pe un platou. Se îmbracă uniform cu sos alb.

Se ornează, se lasă să se răcească, apoi se glasea­ză cu aspic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.