Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză Mod de preparare: […]
Pasare la cuptor
PrinteazaPasare la cuptor din: pasare, ficat de pui, supa, crutoane, ceapa, cartofi, ciuperci, mere, usturoi, boia, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- o pasăre de 1,5 kg
- 200 g ficat de pui
- 300 g crutoane
- 200 ml supă
- o ceapă roşie
- 4 cartofi
- 100 g ciuperci
- 2 mere
- o linguriţă praf de usturoi
- puţină boia
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ficatul se taie bucăţi mai mici, se pune într-un castron cu crutoanele, se presară sare şi piper şi se umezeşte totul cu jumătate din cantitatea de supă, turnată peste tot amestecul.
Se amestecă şi se umple pasărea. Se unge apoi cu o lingură de ulei si se presară cu sare si piper, boia şi praf de usturoi. Se asază în tava de copt.
Se taie ceapa mai mare, merele, ciupercile şi cartofii felii, se pun cele două linguri de ulei, se amestecă şi se aşază lângă pasăre.
Se dă tava la cuptor pentru 45 de minute şi se stropeşte din când în când cu supa rămasă.
Pasare la cuptor
Pofta buna!
Ostropel de pasare cu patrunjel
Ostropel de pasare cu patrunjel din: gaina, ulei, faina, bulion, sare, usturoi, dafin, piper, patrunjel. Ingrediente: 1/2 găină mare 3 linguri cu ulei 2 linguri cu făină 2 linguri cu bulion sare 4-5 căţei de usturoi 1 foaie de dafin piper boabe 3-4 tije de pătrunjel Mod de preparare: Curăţaţi pasărea, tranşaţi-o bucăţi potrivit […]
Medalion de pasare cu smantana
Medalion de pasare cu smantana din: piept de gaina, pesmet, lapte, galbenus, smantana, ulei, lamaie, faina, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de gaina fiert 3 linguri de pesmet o cescuta cu lapte 1 galbenus o lingura de smintina 5 linguri de ulei o lamiie o lingura de faina sare piper Mod de preparare: Dati […]