Pasare la cuptor

Printeaza

Pasare la cuptor din: pasare, ficat de pui, supa, crutoane, ceapa, cartofi, ciuperci, mere, usturoi, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • o pasăre de 1,5 kg
  • 200 g ficat de pui
  • 300 g crutoane
  • 200 ml supă
  • o ceapă roşie
  • 4 cartofi
  • 100 g ciuperci
  • 2 mere
  • o linguriţă praf de usturoi
  • puţină boia
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie bucăţi mai mici, se pune într-un castron cu crutoanele, se presară sare şi piper şi se umezeşte totul cu jumătate din cantitatea de supă, turnată peste tot amestecul.

Se amestecă şi se umple pasărea. Se unge apoi cu o lingură de ulei si se presară cu sare si piper, boia şi praf de usturoi. Se asază în tava de copt.

Se taie ceapa mai mare, merele, ciupercile şi cartofii felii, se pun cele două linguri de ulei, se amestecă şi se aşază lângă pasăre.

Se dă tava la cuptor pentru 45 de minute şi se stropeşte din când în când cu supa rămasă.

Pasare la cuptor

Pasare_la_cuptor

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză   Mod de preparare: […]

Ostropel de pasare cu patrunjel

Ostropel de pasare cu patrunjel din: gaina, ulei, faina, bulion, sare, usturoi, dafin, piper, patrunjel. Ingrediente: 1/2 găină mare 3 linguri cu ulei 2 linguri cu făină 2 linguri cu bulion sare 4-5 căţei de usturoi 1 foaie de dafin piper boabe 3-4 tije de pătrunjel   Mod de preparare: Curăţaţi pasărea, tranşaţi-o bucăţi potrivit […]

Medalion de pasare cu smantana

Medalion de pasare cu smantana din: piept de gaina, pesmet, lapte, galbenus, smantana, ulei, lamaie, faina, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de gaina fiert 3 linguri de pesmet o cescuta cu lapte 1 galbenus o lingura de smintina 5 linguri de ulei o lamiie o lingura de faina sare piper   Mod de preparare: Dati […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.