Ficat de pasare in aspic din: ficat de pasare, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne. Ingredinte: ficat de pasare lapte sare oua castravete zeama de carne Mod de preparare Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, […]
Pasare cu legume si orez
PrinteazaPasare cu legume si orez din: carne de gaina, morcov, cartof, dovlecel, unt, orez, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 100 g carne de găină (piept fiert)
- 1 morcov
- 1 cartof
- 250 g dovlecel
- 15 g unt
- 1 lingură orez fiert
- pătrunjel verde
- sare
Mod de preparare Pasare cu legume si orez:
Se fierb legumele curăţate, tăiate felii, in apă clocotită cu sare, fiecare separat, apoi se scurg şi se amestecă cu orezul fiert, carnea de pasăre tăiată cuburi şi untul topit.
Se stropesc cu puţină zeamă în care a fiert morcovul şi se servesc cu verdeaţă deasupra.
Pofta buna!
Crochete din carne de pasare din: piept de pasare, zarzavat fiert, albus de ou, sare si verdeata. Ingredinte: 100-150 gr. piept de pasare o lingura zarzavat fiert tocat marunt 1 albus sare verdeata Mod de preparare Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu […]
Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza
Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză Mod de preparare: […]