Pasare cu legume si orez

Printeaza

Pasare cu legume si orez din: carne de gaina, morcov, cartof, dovlecel, unt, orez, patrunjel, sare.

 

Ingrediente:

  • 100 g carne de găină (piept fiert)
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 250 g dovlecel
  • 15 g unt
  • 1 lingură orez fiert
  • pătrunjel verde
  • sare

 

 

Mod de preparare Pasare cu legume si orez:

Se fierb legumele curăţate, tăiate felii, in apă clo­cotită cu sare, fiecare separat, apoi se scurg şi se amestecă cu orezul fiert, carnea de pasăre tăiată cuburi şi untul topit.

Se stropesc cu puţină zeamă în care a fiert morcovul şi se servesc cu verdeaţă deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Ficat de pasare in aspic

Ficat de pasare in aspic din: ficat de pasare, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne. Ingredinte: ficat de pasare lapte sare oua castravete zeama de carne   Mod de preparare Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, […]

Crochete din carne de pasare

Crochete din carne de pasare din: piept de pasare, zarzavat fiert, albus de ou, sare si verdeata. Ingredinte: 100-150 gr. piept de pasare o lingura zarzavat fiert tocat marunt 1 albus sare verdeata     Mod de preparare Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu […]

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză   Mod de preparare: […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.