Sitari la cuptor cu garnitura de tarte umplute cu ficat, midii, ciuperci, oua si intestinele de sitari, conopida natur cu unt si cartofi chips Ingrediente: 9 sitari 12 tarte de o persoană coapte din aluat fraged 300 g cartofi ulei de prăjit 160 g ficat 25 midii 3 ouă 1 ceapă 1 lingură făină 150 […]
Pasare (sitar) fripta la cuptor
PrinteazaPasare (sitar) fripta la cuptor din: sitari, slanina, unt, sare, paine.
- 6 sitari
- 200 g slănină
- 1 lingură unt
- 6 felii de pîine
- sare
Mod de preparare:
Se curăţă de pene când este aproape de a fi fript. Se frige cu capul şi cu labele, şi nici intestinele nu se scot.
Se smulg penele, se pârlesc sitarii la flacără şi se şterg cu o cârpă uscată.
Se scot ochii, se face o tăietură la gât prin care se scoate guşa şi una mai jos prin care se scoate pipota.
Se îndoaie capul înspre picioare şi se învelesc cu felii foarte subţiri de slănină fiartă.
Se leagă cu aţă. Se pun pe frigaie, se ung cu unt şi se frig la foc viu. Nu trebuie serviţi prea uscaţi.
Când sunt gata se scot aţele şi se servesc cu slănină pe felii de pâine prăjită în unt.
Pasare (sitar) fripta la cuptor
Sitari la cuptor cu garnitura de pilaf cu stafide, raci si intestine de sitari cu costita, ou si pesmet gratinate Ingrediente: 9 sitari 3 linguri smantană sare 1 linguriţă boia 2 linguri făină 3 ouă 400 g cartofi 40 g costiţă afumată 1 lingură pesmet 150 g unt 3/41 supă 300 g bureţi 1 legătură […]
Sitari fripti Ingrediente: 5 sitari 50 g slănină 1 lingură untură 1 cruton mare 1 legătură pătrunjel sare piper 6 crutoane cu intestine măruntaie de sitar : ficat, inimă, pipotă 1 ceapă putin unt 1 linguriţă faină 2 linguri zeamă de carne Mod de preparare: Ţinem sitarii 2-3-4 zile (după cît este de frig) într-un […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/pasare-sitar-fripta-cuptor html