Pasare (sitar) fripta la cuptor

Printeaza

Pasare (sitar) fripta la cuptor din: sitari, slanina, unt, sare, paine.

 

Ingrediente:Pasare (sitar) fripta la cuptor

  • 6 sitari
  • 200 g slănină
  • 1 lingură unt
  • 6 felii de pîine
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă de pene când este aproape de a fi fript. Se frige cu capul şi cu labele, şi nici intestinele nu se scot.

Se smulg penele, se pârlesc sitarii la flacără şi se şterg cu o cârpă uscată.

Se scot ochii, se face o tăietură la gât prin care se scoate guşa şi una mai jos prin care se scoate pipota.

Se îndoaie capul înspre picioare şi se învelesc cu felii foarte subţiri de slănină fiartă.

Se leagă cu aţă. Se pun pe frigaie, se ung cu unt şi se frig la foc viu. Nu trebuie serviţi prea uscaţi.

Când sunt gata se scot aţele şi se servesc cu slănină pe felii de pâine prăjită în unt.

Pasare (sitar) fripta la cuptor

Friptura de pasare aromata

Sitari fripti

Sitari fripti Ingrediente: 5 sitari 50 g slănină 1 lingură untură 1 cruton mare 1 legătură pătrunjel sare piper 6 crutoane cu intestine măruntaie de sitar : ficat, inimă, pipotă 1 ceapă putin unt 1 linguriţă faină 2 lin­guri zeamă de carne Mod de preparare: Ţinem sitarii 2-3-4 zile (după cît este de frig) într-un […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/pasare-sitar-fripta-cuptor html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.