Pasat cu carnati
PrinteazaPasat cu carnati din: zeama de varza, pasat, slanina, ceapa, carnati afumati, carnati Trandafir.
- 1 l zeamă de varză
- 300 g păsat
- 150 g slănină
- 1 ceapă
- 250 g cârnaţi afumaţi
- 200 g cârnaţi Trandafir
Mod de preparare:
Se pune la fiert zeama de varză. Când clocoteşte, se toarnă în ploaie păsatul. Se fierbe amestecând mereu, iar când este gata se iau cu lingura găluşte mai mari şi se aşază într-o tavă unsă cu grăsime.
Se taie cuburi slănina şi se prăjeşte, după care se scoate pe o farfurie. In grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată mărunt, cârnaţii afumaţi şi cârnaţii Trandafir. Se toarnă apoi peste păsat, se scutură tava şi se dă la cuptor pentru 10-15 minute.
Pofta buna!