Pasat cu carnati din: zeama de varza, pasat, slanina, ceapa, carnati afumati, carnati Trandafir. Ingrediente: 1 l zeamă de varză 300 g păsat 150 g slănină 1 ceapă 250 g cârnaţi afumaţi 200 g cârnaţi Trandafir Mod de preparare: Se pune la fiert zeama de varză. Când clocoteşte, se toarnă în ploaie păsatul. Se […]
Pasat de dovlecei cu agrise
PrinteazaPasat de dovlecei cu agrise din: dovlecei, nuci de macadamia, mere, scortisoara, vanilie, suc de cocos, suc de ghimbrie, agrise.
Ingrediente:
- două ceşti de dovlecei, cojiţi şi tăiaţi în formă de cubleţe
- o ceaşcă de nuci de macadamia
- o jumătate de ceaşcă de mere
- o linguriţă de scorţişoară
- o lingură de vanilie
- o ceaşcă de suc de nucă de cocos tânără
- o linguriţă de suc de ghimbir
- o jumătate de ceaşcă de agrişe deshidratate
Mod de preparare:
Puneţi toâte ingredientele, cu excepţia agrişelor, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Serviţi în boluri pentru micul dejun, garnisind cu agrişe.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ghiveci cu pasat din: pasat, costita, ardei, rosii, carnati Trandafir, ceapa, ou, boia. Ingrediente: 300 g păsat 600g costiţă 3 ardei 2 roşii 250 g cârnaţi Trandafir 2 cepe 1 ou boia Mod de preparare: Păsatul se fierbe la fel ca în reţeta anterioară, cu deosebirea că, înainte de a începe să fiarbă, se […]
Sarmalute cu pasat si stafide din: varza murata, ceapa, morcovi, pasat. orez, stafide, ardei rosu, sare, piper, boia, condiment vegetal. Ingrediente: 1 varză murată 4 cepe medii 2 morcovi 1 cană păsat 1/2 cană orez 200 g stafide 1 ardei roşu sare piper boia condiment vegetal Mod de preparare: Ţii varza 2 ore la […]
Lasagna cu rosii pasate din: lasagna, rosii, cascaval, unt, faina, lapte, carne tocata, ceapa, vin rosu, masline. Ingrediente: 500 g lasagna 300 g roşii pasate 200 g caşcaval Sos bechamel: 100 g unt 100 g faină 500 ml lapte Pentru umplutură: 1 kg carne tocată amestec 100 g roşii pasate 3 cepe 150 ml vin […]
Pofta buna!