Pasca cu branza dulce si frisca din: faina, zahar, ou, lapte, unt, branza dulce, vanilie, zahar pudra, amidon, oua, frisca. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150g zahăr 1 ou circa 50 ml lapte 1 lingură unt pentru formă Pentru umplutură şi decor: 1200 g brânză dulce 125 ml lapte baton de vanilie 250 g […]
Pasca cu orez din: aluat de cozonac, lapte, sare, orez, vanilie, stafide, oua, zahar, unt. Ingrediente: 650 g aluat de cozonac 1 I lapte dulce, nefiert 1/2 linguriţă cu sare 1 cană orez 1/2 baton vanilie 100 g stafide 6 ouă 6 linguri zahăr 1 lingură unt Mod de preparare: Speli orezul în mai […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.