Pasca moderna

Printeaza

Pasca moderna din: faina, sare, iaurt, ciocolata alba, branza de vaci, stafide, oua, amidon, zahar, sos de ciocolata si migdale.

Ingrediente:Pasca_moderna

Pentru aluat:

  • 180 g făină
  • un praf sare
  • 4 pahare mici iaurt
  • 80 g ciocolată albă

Pentru umplutură:

  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g stafide
  • 4 ouă
  • 50 g amidon
  • 100 g zahăr
  • 120 g ciocolată albă

Pentru decor:

  • sos de ciocolată
  • migdale feliate

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se trece ciocolata prin răzătoare şi apoi se amestecă uşor cu făina şi sarea.

Se omogenizează bine şi apoi se adaugă iaurtul, se amestecă pentru a forma un aluat care se înveleşte în folie alimentară si se lasă la frigider pentru o oră.

Pentru umplutură, se mixează brânza cu gălbenuşurile, amidonul, zahărul şi ciocolata albă trecută prin răzătoare. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă odată cu stafidele.

Aluatul se întinde şi se transferă într-o formă de copt cu pereţi detaşabili. Se toarnă umplutura şi se dă la cuptor pentru 35 de minute. Se lasă apoi să se răcească şi se decorează cu sos de ciocolată şi migdale feliate.

 

Pasca moderna

Pasca_moderna

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.