Pasca poloneza

Printeaza

Pasca poloneza: faina, zahar, lapte, praf de copt, cacao, margarina, esenta de vanilie, sare, ou, branza de vaci, stafide, zahar vanilat, sare.

Ingrediente blat:Pasca_poloneza.png

  • 1 pahar făină
  • 1/2 pahar zahăr
  • 1/2 pahar lapte
  • 10 g praf de copt sau bicarbonat
  • 2 linguri cacao
  • 100 g margarina
  • 1 esenţă de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 1 ou

Ingrediente cremă:

  • 1/2 kg brânză de vaci
  • 1/2 pahar făină
  • 2 ouă
  • 1 pahar zahăr
  • 100 g margarină
  • 100 g stafide
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • sare

Ingrediente glazură:

  • 3 linguri apă
  • 4 linguri zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingură margarină

 

Mod de preparare:

Freci margarina cu zahărul şi oul până obţii o cremă. Adaugi făina şi laptele concomitent, câte un pic.

Apoi încorporezi cacaua, esenţa de vanilie, praful de copt şi pra­ful de sare (compoziţia e ca la chec).

Freci brânza cu gălbenuşurile şi cu zahărul, pui făina, margarina pentru creme, arome­le, iar la urmă albuşurile bătu­te spumă.

Din aluatul de blat torni într-o tavă rotundă de pască (mai înaltă), tapetată cu hârtie pergament, 3/4 din compoziţie şi o dai la cuptor timp de 5-7 minute.

Apoi pui crema, după care restul de aluat de blat, deasupra. Coci pasca la foc potrivit.

Pregăteşti glazura aşa: Amesteci totul şi pui la fiert într-o cratiţă, apoi torni gla­zura, fierbinte, peste pască.

Serveşti după ce se răceşte.

Pasca poloneza

Pasca_poloneza.png

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pasca poloneza

1 comentariu

  1. Cea mai apetisanta pasca !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.