Pasca Raw Vegana cu fructul pasiunii
PrinteazaPasca Raw Vegana cu fructul pasiunii din: baton de vanilie, faina caju, faina de floarea soarelui, stafide, smochine, apa, frucul pasiunii, tumeric, caju, indulcitor natural, stafide galbene, unt de cocos si faina caju.
blatul:
- 1/2 baton de vanilie
- 120 g faina caju sau migdale
- 80 g faina de floarea soarelui
- 100 g stafide
- 100 g smochine uscate
- 100 g apa
crema:
- 5-6 fructe ale pasiunii
- 1/2 lingurita tumeric (pentru culoarea crem sau galbena)
- 100 g caju
- 80 ml apa
- 50 g indulcitor natural
- 50 g stafide galbene
- 50 g unt de cocos sau cacao
- 100 g faina caju pentru final
Mod de preparare:
Amestecăm toate ingredientele într-un robot de bucătărie până când obţinem un aluat uşor modelabil, cu textură asemănătoare plastilinei.
Dacă este prea lichidă compoziţia, mai adăugăm făină de nuci sau de seminţe.
Având stafide şi smochine uscate, cu siguranţă nu va mai fi nevoie de îndulcitor natural.
Alegem o formă cu pereţii detaşabili şi presăm compoziţia de blat.
Preparăm crema: tăiem în două fructele şi cu o linguriţă scoatem miezul şi îl punem în blender. Adăugăm şi restul ingredientelor şi mixăm până când obţinem o compoziţie densă ca o smântână groasă.
Adăugăm şi cele 100 g faină de caju şi textura devine şi mai densă.
Turnăm compoziţia peste blat şi dăm la frigider pentru câteva ore. Detaşăm pereţii formei şi tăiem pasca după preferinţă.
Pasca Raw Vegana cu fructul pasiunii
Pofta buna!