Pasca umpluta cu branza de vaci

Printeaza

Pasca umpluta cu branza de vaci din: faina, unt, ou, galbenus, sare, branza, unt, zahar, smantana, praf de copt, vanilie, stafide.

Ingrediente aluat:

  • 250 g făină
  • 150 g zahăr
  • 80 g unt
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 1 vârf cuţit de sare

 

Mod de preparare:

Pasca umpluta cu branza de vaci: Amesteci toate ingredientele până obţii un aluat omogen.

Il înveleşti într-o bucată de folie de plastic şi-l dai la frigider 1 oră. 2/3 din aluat le vei pune pe fundul tăvii, iar restul pe margine.

Umplutura:

  • 3 ouă
  • 600 g brânză
  • 50 g unt
  • 150 g zahăr
  • 200 g smântână
  • 1 praf de copt
  • vanilie şi stafide, după gust

 

Mod de preparare:

Brânza o pui pe o sită să se scurgă bine. Amesteci untul cu zahărul şi gălbenuşurile până se topeşte zahărul. Combini brânza cu smântână şi praful de copt şi amesteci cu compoziţia de mai sus.

Albuşurile le baţi spumă şi le adaugi la umplutură amestecând uşor până la încorporare. Pui în tavă peste foaie şi dai la cuptorul încălzit 45-50 minute. Când e gata stingi focul şi mai laşi 10 minute în cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.