Pasta afumata de sardele

Printeaza

Pasta afumata de sardele din: sardele afumate, oua, unt, sare, piper.

Ingrediente:Pasta afumata de sardele

  • 150 g sardele afumate
  • 15 gălbenuşuri fierte
  • 100 g unt
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se freacă untul cu sardelele, apoi, rând pe rând, cu gălbenuşurile, amestecând. Când s-a obţinut o pastă omogenă, se adaugă sare şi piper, frecându-se foarte bine.

Se serveşte cu turtiţe de grâu.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.