Pasta de ansoa cu usturoi

Printeaza

Pasta de ansoa cu usturoi din: fileuri de ansoa, ulei, otet din vin, usturoi, piper.

Ingrediente:Pasta_de_ansoa_cu_usturoi

  • 18 fileuri proaspete ansoa
  • 4 linguri ulei
  • o lingura otet din vin
  • un catel usturoi
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Fileurile de ansoa se taie la cuţit, nu foarte mărunt. Usturoiul se pisează si se amestecă bine cu oţetul si piperul.

In pasta de usturoi se toarnă uleiul, amestecând rapid ca la maioneză.

Se adaugă fileurile tocate si se serveşte pe pâine prăjită.

Pasta de ansoa cu usturoi

Pasta_de_ansoa_cu_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.