Pasta de ardei capia

Printeaza

Pasta de ardei capia din: ardei, sare, piper, usturoi, chimen, coriandru.

Ingrediente:

  • 3 kg ardei capia
  • 1 lingură sare grunjoasă
  • piper
  • 3-4 căţei usturoi
  • 1 linguriţă coriandru
  • 1 linguriţă chimen

 

 

Mod de preparare Pasta de ardei capia:

Speli şi cureţi ardeii, apoi îi dai prin maşina de tocat sau îi mixezi în robotul de bucătărie.

Adaugi sarea, coriandrul, usturoiul zdrobit şi chimenul şi pui toată cantitatea de ardei într-o oală.

Laşi să fiarbă la foc mic până se evaporă toată apa. Amesteci constant.

Când s-a îngroşat suficient, adaugi puţin piper.

Mai laşi să fiarbă 5-8 minute. Pui pasta de ardei fierbinte în borcane sterilizate pe care le închizi etanş.

Păstrezi borcanele învelite în pături 1-2 zile, până se răcesc complet.

Depozitezi borcanele într-un loc răcoros şi uscat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.