Pastă de ardei

Printeaza

Pastă de ardei din: ardei, ceapa, unt, patrunjel, masline, plante aromatice, condimente.

Ingrediente:

  • 5 ardei
  • două fire de ceapă verde sau un fir de praz
  • 100 g unt
  • o legătură de pătrunjel
  • câteva măsline
  • plante aromatice
  • condimente (piper, curry, chilly, oregano, busuioc)

 

Mod de preparare:

Pastă de ardei: Se freacă untul până se obţine un amestec spumos.

Se adaugă la celelalte ingrediente tăiate mărunt.

Se serveşte pe felii de pâine neagră

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.