Pasta aromata de masline

Printeaza

Pasta aromata de masline din: masline, capere, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Pasta aromata de masline

  • 200 g măsline negre fără sâmburi
  • 3 linguri capere
  • 2 căţei usturoi
  • 100 ml ulei
  • o lingură suc proaspăt de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In bolul unui mixer se pun măslinele fără sâmburi, caperele şi usturoiul feliat. Se mixează şi apoi, la viteză mică, se amestecă turnând uleiul în funcţie de gust. Se pune şi sucul de lămâie.

Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă 30 de minute la rece înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.