Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă din: jumari, usturoi, sare, piper. Pasta de jumări este o mâncare tradițională, apreciată pentru gustul său bogat și textura crocantă. Această rețetă autentică aduce în prim-plan savoarea și tradiția bucătăriei. Vă vom ghida pas cu pas prin prepararea pastei de jumări și vă vom oferi informații nutriționale […]
Pasta de avocado cu masline
PrinteazaPasta de avocado cu masline din: avocado, ceapa, rondele de masline, lamaie, zeama de limeta, usturoi, mascarpone, sos de rosii, coriandru, sare, piper.
- 2-3 avocado
- 1 ceapa
- 100 g rondele de masline
- 1/2 lamaie
- 2 linguri cu zeama de limeta
- 1 catel de usturoi
- 100 g mascarpone
- 100 ml sos de rosii
- coriandru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală fructele de avocado, şterge-le cu un şervet, taie-le pe jumătate şi îndepărtează cu grijă sâmburele.
Cu o linguriţă, scoate pulpa, apoi zdrobeşte-o bine. Adaugă ceapa tocată fin, usturoiul zdrobit, sucul de lămâie şi mascarpone.
Mixează toate aceste ingrediente până ce obţii o pastă omogenă.
Potriveşte gustul de sare şi piper, iar la final, adaugă măslinele şi coriandrul tocat. Tapetează 2-3 castronele cu folie.
Pe fundul fiecăruia, pune câteva rondele de măsline, umple-le cu amestecul de avocado.
Presează uşor şi lasă lai rece 30 de minute. Răstoarnă pe farfurioare şi îndepărtează folia.
Serveşte imediat, cu puţin sos de roşii.
Pasta de avocado cu masline
Pofta buna!
Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă
Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan. Ingrediente: 150 g migdale 3 zucchini 2 cepe 2 legături mărar 2 căţei de usturoi, 1 strop suc de lămâie sare după gust puțin susan Mod de preparare: Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. […]
Reteta zilei: Pasta de curmale
Pasta de curmale din: curmale, apa. Ingrediente: 1 cană curmale fără sâmburi 1 cană de apă calduta Mod de preparare: Înmuiati curmalele in apa calduta timp de aproximativ 20-30 de minute. Combinați curmalele și apa într-un blender până se omogenizează. Transferați într-un borcan. Serviti sau dati frigider până la 2-3 […]
Pofta buna!