Pasta banateana de ficat

Printeaza

Pasta banateana de ficat din: ficat de porc, smantana, ceapa, ou, unt, untura, piper, boia de ardei, sare.

Ingrediente:Pasta banateana de ficat

  • 400 g ficat de porc
  • 60 g smântână
  • 35 g ceapă
  • 1 ou
  • 60 g unt
  • 35 g untură
  • piper
  • boia de ardei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ficatul, îl speli, îl tai în bucăţi potrivite şi îl fierbi împreună cu ceapa.

Il laşi apoi să se răcească, după care îl treci prin maşina de tocat cu sită deasă. Amesteci ficatul uniform cu unt, smântână, untură, boia, sare şi piper. Ţii pasta la rece.

Decorezi pasta de ficat cu felii de ou răscopt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.