Conuri cu pasta de branza din: faina, unt, drojdie, lapte, oua, branza de vaci, leurda, patrunjel, spanac, smantana, ceapa verde, zahar, rosii, salata, sare, piper. Ingrediente: 350 g făină 30 g unt 10 g drojdie 225 ml lapte dulce două ouă 400 g brânză de vaci 4 frunze leurdă o legătură mică de pătrunjel 100 […]
Pasta de branza telemea din: oua, telemea, smantana. Ingrediente: 5 ouă 250 g telemea 250 g smântâna Mod de preparare: Fierbi ouăle tari, iar când sunt fierte, le cureţi şi le dai prin răzătoarea mică. La fel procedezi şi cu telemeaua. Faci un sos din maioneză şi smântână, apoi pui într-un castron 1 […]
Pasta de branza cu ardei si unt din: ou, unt, telemea de oaie, smantana, ardei gras rosu, piper alb macinat, sare, pătrunjel. Ingrediente: 1 ou 100 g unt 100 g telemea de oaie 1-2 linguri smântână 1 ardei gras roşu piper alb macinat sare câteva frunze de pătrunjel Mod de preparare: Fierbi oul tare, iar […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.